Kjøp Just Dance 2024 Nintendo Switch. Just Dance 2024 Nintendo Switch CD Key, den beste prissammenligningen

Sammenlign priser og kjøp Just Dance 2024 Nintendo Switch key billig! Etter kjøpet kan du laste ned, installere og spille Just Dance 2024 Nintendo Switch med din game key, du kan spille direkte på Nintendo Switch.

Gjeldende laveste pris for en Just Dance 2024 Nintendo Switch-nøkkel I Norge er Kr 178.48

Just Dance 2024 fremstår som det nyeste tilskuddet til den rytmebaserte danse spillserien, utviklet og distribuert av Ubisoft. Dette spillet ble offisielt kunngjort 12. juni 2023, under Ubisoft Forward-presentasjonen, og markerer det sekstende tilskuddet til den langvarige serien. Denne versjonen, som bygger på suksessen til Just Dance 2023, ble lansert 24. oktober 2023, og fortsetter tradisjonen med å levere årlige oppdateringer pakket med nye sanger og funksjoner.

Spillmekanikk

I Just Dance 2024 deltar deltakerne ved å gjenskape dansebevegelsene som vises av instruktøren på skjermen, og velger spor gjennom spillets mobilapp. For Nintendo Switch-entusiaster er det også muligheten til å bruke Joy-Con-kontrollere for en engasjerende opplevelse. Denne utgaven bevarer ikke bare de kjerneelementene som fansen har kommet til å elske, men introduserer også innovative funksjoner innenfor Just Dance-huben. Spesielt gjør funksjonen «Sangdeling» det mulig for brukere på tvers av ulike versjoner å utveksle spor fritt, og gir universell tilgang til hele Just Dance+ katalogen og dens periodiske oppdateringer. I tillegg forbedrer spillet interaksjonen med en kamerasporingsevne via smarttelefonappen, ved å bruke frontkameraet til å støtte et utvalg av solo-sanger fra både 2023 og 2024-utgavene.

Den fortryllende fortellingen: «Dans med Svane»

«Dans med Svane» fungerer som den fengslende fortsettelsen på historien «Gå inn i Dansuniversene» fra forrige utgave. I denne sagaen starter antagonisten Night Swan en hevntokt, og kaprer en unik diskokule som tilhører Wanderlust. Med den fanget hun ikke bare Sara fra den virkelige verden, vrikkende henne med mørk magi, men angriper også Brezziana og Mihaly i deres domener. Night Swan streber etter å påvirke sin sønn, Jack Rose, ved å tilby visjoner om dominans, men møter motstand. Mens Wanderlust, Brezziana og Mihaly begir seg inn i Night Swans rike for en dristig redningsaksjon, faller også de under hennes innflytelse, og blir fanger om bord på hennes skip. I en vending av skjebnen klarer Mihaly å varsle Jack, og setter scenen for en dramatisk konfrontasjon, til tross for Jacks forsinkede ankomst mens skipet seiler av gårde.

Finn alle tilgjengelige Just Dance 2024 Nintendo Switch-selgere og kjøp Just Dance 2024 Nintendo Switch. Sammenlign tilbudene her og finn de beste prisene, du sparer både tid og penger!

Få Just Dance 2024 Nintendo Switch levert på dørstokken eller få en Key-kode/spillkonto eller eller Nintendo Switch-konto og aktiver den i Nintendo eShop.

Alle tilgjengelige selgere blir testet og verifisert av våre ansatte for å sikre at du får spillet du betaler for.

Du kan anmelde og vurdere kjøpet ditt ved å legge igjen en kommentar på butikkens hjemmeside.

Få de beste tilbudene for Just Dance 2024 Nintendo Switch med keysforgames.no