Kjøp FIFA 22 Key. FIFA 22 EA App PC key prissammenligning

Sammenlign priser og kjøp FIFA 22 key billig! Etter kjøpet kan du laste ned, installere og spille FIFA 22 med din game key, du kan spille direkte på EA App på PC.

Gjeldende laveste pris for en FIFA 22-nøkkel I Norge er Kr 67.51

FIFA kan også kjøpes for Steam -klienten med en Steam -nøkkel.

FIFA 22 kommer sent i år – men du er allerede klar over det. EA Sports har gitt ut en sang og en dans om de nye spillfunksjonene i FIFA 22, men hva er nytt for dette spillet? I denne artikkelen vil jeg forklare noen av de interessante endringene som er gjort i dette spennende spillet.

Rull ned for å sammenligne priser og kjøpe en FIFA 22 -nøkkel.

FIFA 22 nye funksjoner

HyperMotion

HyperMotion er en nyskapende spillteknologi som forventes å revolusjonere dette spillet. Det vil innebære en kombinasjon av sanntids bevegelsesopptak som forbedrer hvordan lag og spillere beveger seg gjennom spillet. 22 profesjonelle fotballspillere deltok i et prosjekt der de tok seg på banen mens de hadde på seg Xsens-drakter. Dette resulterte i at EA Sports registrerte en enestående mengde «ekte menneskelige bevegelsesdata av høy kvalitet».

I tillegg har FIFA 22 en topp moderne maskinlæringsalgoritme som kan lære om 9 millioner bilder med opptak og lage nye animasjoner i sanntid. Totalt vil FIFA 22 inneholde mer enn 4000 nye animasjoner.

Animasjoner

Det er betydelige oppdateringsanimasjoner for keeperne. EA Sports lover å tilby mer pålitelige redninger i spillet. Målvaktene er vanskeligere å slå nå, og det er nye animasjoner for å kollapse på ballen etter at keeperen har reddet.

Ekte ballfysikk

FIFA 22-spillet har ekte ballfysikk i både siste og nåværende generasjon som påvirker ballens bane. Å flytte ballen fra den ene siden av banen til den andre føles absolutt mer levedyktig nå, og høye pasninger finner lagkamerater i verdensrommet. Du kan også sende den fantastiske innsiden til utsiden av Ronaldinho-drevne pasning!

Eksplosiv sprint

Begge versjonene av FIFA 22 vil inneholde en ny eksplosiv sprint som er unik for spillet. Den eksplosive sprinten påvirker spillerens akselerasjonshastighet når du spurter fremover i en rett linje (det fungerer ikke hvis du går sidelengs eller bakover). Intensjonen er å få deg til å føle den eksplosive sprinten med stor enormitet da spilleren din akselererer raskt. Dette skjer når du har og ikke har ballen. Imidlertid er det en utfordring – det er veldig enkelt å overskride. Derfor må du ta sprinten din på riktig måte.

Angrepstaktikk

FIFA 22 lover nye angrepstaktikker over hele linjen. Det vil være mulig å velge angrepstaktikken din annerledes enn din defensive halvdel og din offensive halvdel. For eksempel kan du velge direkte pasning i halvdelen av motstanderen og besittelse på din halvdel.

Ferdighetsbevegelser og statistikk

Fire nye ferdighetsbevegelser har blitt lagt til FIFA 22 i år-fire-touch ferdigheten (nyttig hvis du er på sidelinjen), scoopen blir falsk, førstegangsspinnet og den dyktige broen. Dette er førstegangskunnskaper som betyr at 90% av disse ferdighetene kan brukes til ballkontroll. Du kan imidlertid ikke bruke ferdigheter som ikke berører ballen eller ferdighetsbroen.

FIFA 22 vil også tilby mer statistikk for spillere å analysere spillinformasjonen sin. Dette innebærer den vanlige forventede målstatistikken og mer detaljerte data som pasningen din, skuddene dine, hvor du har passert, posisjonene som spillerne dine inntar, bare for å nevne noen.

EA Sports har også jobbet hardt for å fikse problemet med å takle en spiller og ikke hente ballen tilbake, et problem som har vært utbredt i tidligere FIFA -kamper. Enkelte endringer forventes å øke «rettferdigheten til spill». Hva betyr dette egentlig? Et godt eksempel er hvor EA Sports forbedrer håndhevede manuelle overskrifter til flere innstillinger. Blant de forventede endringene inkluderer også blokker og fysikaliteten til spillerne.

Kommentator

EA Sports har rapportert at Alex Scott, en tidligere profesjonell fotballspiller som en gang spilte for Arsenals damelag, vil være den første damekommentatoren i spillets historie. Hun vil tilby live målrapporter under kampen med Derek Rae og Stewart Robson som hovedkommentarlaget.

FIFA 22 coverstjerne

EA Sports har bekreftet at Paris Saint Germains Kylian Mbappe igjen kommer tilbake som FIFA 22s stjernestjerne etter å ha vist seg på FIFA 21s cover i fjor. Den offisielle EA Sports Twitter -kontoen la ut et bilde av den franske stjernen på Ultimate Edition -forsiden.