Kjøp Call of Duty Vanguard Key. Call of Duty Vanguard Battle.net PC key prissammenligning

Sammenlign priser og kjøp Call of Duty Vanguard key billig! Etter kjøpet kan du laste ned, installere og spille Call of Duty Vanguard med din game key, du kan spille direkte på Battle.net på PC.

Gjeldende laveste pris for en Call of Duty Vanguard-nøkkel I Norge er Kr 235.88

Call of Duty Vanguard

Call of duty vanguard er et premiere single player shooter videospill. Det er den attende samlede delen av call of duty -serien. Det ble opprettet av en amerikansk videospillutvikler kalt Sledgehammer games.

Spillet

Spillet sies å inneholde nesten sammenlignbare spillmekanikker i et annet Call of duty -seriespill, Modern warfare. Den har nye spillfunksjoner som gjør at spilleren kan bruke en mer taktisk tilnærming i kamp som å løse opp gjennom ødeleggende miljøelementer eller lage nye stier for å avslutte mål ved å klatre på vegger.

Spillets flerspillermodus er satt til å ha tjue kart der 16 vil inneholde viktige spillmoduser, mens resten av kartene vil inneholde en nylig merket spillmodus kalt Champion Hill.

Hovedmålet med Champion-åsen er å overleve så lenge som mulig for å bli betraktet som den siste mannen som står i en gratis-for-alle-spillmodus. Spillerne kombinerer taktikk og strategi i et raskt skuddspill.

Tolv liv vil bli delt mellom de åtte spillerteamene på tvers av de fire iscenesatte kartene som er spesielt skreddersydd for disse call of duty -seriene. I tilfelle der liv er oppbrukt, vil spillet ende, og den siste troppen med eventuelle uutnyttede liv vinner turneringen.

En ny og spesiell funksjon er Combat pacing, som lar spillerne kontrollere temperansen og tettheten til viktige flerspillermoduser. Spillere kan også velge mellom tre pacingfiltre som favoriserer spillene sine. De inkluderer Tactical, Assault og Blitz.

Den har også et nylig oppgradert anti-juks system. Fortroppsserien returnerer også zombimodus.