Kjøp EA Play gavekort, EA Play Kreditt i prissammenligning

Skroll nedover nå for å sammenligne priser og kjøpe et billig gavekort til EA Play ! Etter kjøpet er gjennomført vil du ved hjelp av EA Play-gavekortet kunne motta den digitale gavekortkoden til kontoen din umiddelbart.

Gjeldende laveste pris for en EA Play-nøkkel I Norge er Kr 28.59

«EA Access heter nå EA Play – et nytt navn og et nytt utseende, men fortsatt de samme fordelene.» Nytt navn og nytt utseende, men med de samme fordelene.

Har du allerede et EA ACCESS-MEDLEMSKAP?

Ikke bekymre deg. Du beholder medlemskapet med alle fordelene. Imidlertid er du nå EA Play-medlem i stedet for EA Access, avhengig av hvilken plattform du er på.

Følgende alternativer er mulige:

EA Play 1 måned
EA Play 3 måneder
EA Play 12 måneder

Advarsel:

Disse EA-tilgangskodene er KUN FOR XBOX ONE. De fungerer IKKE med en Xbox 360.

Hvorfor du bør kjøpe EA Access på nettstedet vårt

Våre EA-tilgangskoder er 100 % pålitelige.

Vi har de billigste digitale EA-tilgangskodene på markedet.

E-postlevering: Vår leverandør vil sende abonnementskodene for EA-tilgang direkte til e-postadressen din etter betaling.

24-timers live chat og utmerket kundeservice ved problemer eller spørsmål om EA-tilgang eller de andre digitale kodene.

Den billigste EA Access for Xbox-en din

Hvis du leter etter billige EA-tilgangskoder, har du kommet til rett sted! Både EA 1 Month og EA 12 Months er tilgjengelig på nettsiden vår, begge med mange rabatter (opptil 10%!).

Hvis EA-sesongkortet ditt har utløpt, kan det være lurt å fortsette å nyte disse fordelene lenger. Hvis du vil nyte spillene dine enda mer, er det godt å vite at EA-kort finnes.

EA-sesongkortet ditt har utløpt, men du vil fortsatt dra nytte av disse fordelene? Kjøp deretter EA-tilgangskortene. EA Access gir deg fordelene og unikt innhold med alle spill i stedet for et spesifikt spill.

Hva er EA Access?

EA Access er et medlemskapsprogram som lar deg som medlem spille flere spill for mindre penger, men bare på Xbox One. For bare 4,99 € kan du bruke safen på ubestemt tid i noen måneder; en stadig voksende samling av 10+ flotte spill og kommende EA-spill i en begrenset periode før utgivelse. I tillegg får du en eksklusiv 10 % rabatt på alle digitale EA-kjøp på Xbox One *, inkludert spillkjøp, forhåndsbestillinger, utvidelsespakker, Ultimate Team Points og alt i mellom.

* Betingelser, restriksjoner og unntak gjelder noen ganger.

Hvordan blir jeg med i EA Access?

Trinn-for-trinn-instruksjoner for å bli med i EA Access ved å bruke Ea Access Hubb-appen på Xbox One:

Gå til Store-fanen på Xbox One-startskjermen og velg Apper. Velg deretter Søk og se etter EA Access. Installer og start (?) EA Access Hub-appen og koble den til EA-kontoen din. Hvis du ikke har en EA-konto, følg ganske enkelt instruksjonene på skjermen for å fullføre dette trinnet.

På neste skjermbilde velger du Registrer, og deretter velger du medlemskapsplanen din.

Når du har fullført betalingen, kommer du tilbake til kjøpsskjermen. Trykk «B» på kontrolleren for å gå ut av denne skjermen og velg «Gå til hjem».

Å kjøpe et EA-medlemskap i en butikk sammenlignet med å kjøpe på livecards.nl

Hvorfor gå hele veien til butikken når du kan tegne abonnementet hjemmefra på sofaen?

Glem heller ikke at levering er direkte via e-post, så du vil ha koden så snart du har betalt. Kjøpsprosessen er veldig enkel. Ikke kast bort et sekund og begynn å spille igjen nå! Vi selger også Xbox Live Gold-abonnementer til svært lave priser.