Kjøp PlayStation gavekort, PlayStation Kreditt i prissammenligning

Skroll nedover nå for å sammenligne priser og kjøpe et billig gavekort til PlayStation ! Etter kjøpet er gjennomført vil du ved hjelp av PlayStation-gavekortet kunne motta den digitale gavekortkoden til kontoen din umiddelbart.

Gjeldende laveste pris for en PlayStation-nøkkel I Norge er Kr 11.96

Kjøp PSN-kort, PS Plus-kort og PlayStation-kreditt

Vil du enkelt fylle på PlayStation-saldoen din med et PSN-kort for å kjøpe spill, tillegg eller DLC-er fra PlayStation Store? Eller vil du kjøpe et PS pluss-abonnement uten kredittkort? Nettstedet vårt sammenligner offisielle PlayStation Network Card-forhandlere og PlayStation Plus-abonnementsforhandlere, slik at du alltid kan være 100 % sikker på at du får en fungerende PSN-kode.

PSN Store-kort er tilgjengelige i følgende beløp

Playstation Store-kort 10 euro
Playstation Store-kort 15 euro
Playstation Store-kort 20 euro
Playstation Store-kort 25 euro
Playstation Store-kort 30 euro
Playstation Store-kort 35 euro
Playstation Store-kort 40 euro
Playstation Store-kort 50 euro
Playstation Store-kort 75 euro
Playstation Store-kort 100 euro

Hva er et PSN-kort?

PSN-kortet (PlayStation Network Card) er et nettkort som du kan bruke til å fylle på PSN-lommeboken. Du kan bruke den til å handle i PlayStation Store, slik at du kan bestille nye PlayStation-spill eller attraktive tilbud når som helst på dagen. Trenger du ekstra PSN-kreditt for å foreta et kjøp? Da er det bare å øke saldoen med et PlayStation-kort.

Hva er et PS Plus-kort?

PS Plus-kortet (PlayStation Plus Card) er et nettkort som lar deg enkelt kjøpe eller fornye et PS Plus-abonnement. Med dette PlayStation-abonnementet kan du spille online flerspillerspill med spillere fra hele verden gjennom konsollen din. Et PlayStation Plus-medlemskap gir enda flere fordeler: Du får eksklusive rabatter og kan laste ned en rekke gratis spill fra PlayStation Store hver måned.

Hva kan jeg bruke PlayStation-kreditt til?

Med et PSN-kort kan du enkelt kjøpe DLC-er, sesongkort og PS4-spill fra PlayStation Store. I tillegg lar PlayStation Network Card deg kjøpe et PlayStation Now-abonnement, som gir deg tilgang til hundrevis av spill fra PlayStation-biblioteket og on-demand-spill. Vil du høre på favorittspillelisten din mens du spiller? Deretter kan du bruke PSN-gavekortet ditt til å kjøpe et Spotify-abonnement for å knytte dette medlemskapet til PlayStation Music og lytte til favorittmusikken din uten stans. Endelig kan PlayStation-gavekortet ditt også brukes til å foreta kjøp i spillet som Fortnite V-Bucks.

Hva er tillegg i spillet?

Et tillegg er en utvidelse til et eksisterende spill. Du kan for eksempel kjøpe kreditt i spillet for visse PlayStation 4-spill. Tenk på FIFA-poeng, Apex-mynter, Call of Duty-poeng og GTA 5 Shark-kort. En annen form for et tillegg er DLC (nedlastbart innhold). Med en DLC kjøper du tilleggsinnhold for et eksisterende spill.

Hvordan får jeg PlayStation-kortet mitt?

Så snart du har fullført bestillingen, vil vi umiddelbart sende deg PlayStation-kortet ditt med en digital kode. Du vil motta denne koden på skjermen og på e-post. Du vil motta gavekoden din komplett med instruksjoner slik at du alltid enkelt kan løse inn PSN-koden i PS Store.

Hvordan kan jeg løse inn PSN-koden min?

Du kan bytte PlayStation Network-kortet og PlayStation Plus-kortet gjennom PlayStation-konsollen og PlayStation Store.

Via konsollen din:

Gå til PlayStation Store på PlayStation-startskjermen.
Velg «Løs inn koder» fra menyen på venstre side av skjermen.
Skriv inn PSN-koden din.

Via nettstedet:

Gå til PlayStation Store-nettstedet og kontroller at du er logget på.
Trykk på kontonavnet ditt, velg Løs inn kode og skriv inn PSN-koden.

PSN-kortet og PS Plus-kortet legges automatisk til kontoen din etter innløsning. Trenger du hjelp til å løse inn PlayStation-kodene dine? Vennligst kontakt vår kundeservice.