Kjøp Spotify gavekort, Spotify Kreditt i prissammenligning

Skroll nedover nå for å sammenligne priser og kjøpe et billig gavekort til Spotify ! Etter kjøpet er gjennomført vil du ved hjelp av Spotify-gavekortet kunne motta den digitale gavekortkoden til kontoen din umiddelbart.

Gjeldende laveste pris for en Spotify-nøkkel I Norge er Kr 11.05

Kjøp Spotify Premium

Spotify Premium lar deg nyte favorittmusikken din uten reklame. Vil du helst ikke være bundet til et Spotify-abonnement? Kjøp deretter Spotify Premium-gavekort. Spotify-kredittkortet er også fint å gi bort til en venn eller bekjent!

Hva er Spotify?

Spotify er en nettbasert strømmetjeneste for musikk, podcaster og videoer. Med denne musikktjenesten kan du få tilgang til millioner av sanger og annet innhold av musikere og artister hvor som helst. Spotify er kjent for sitt brede utvalg av musikksamlinger og er den største musikktjenesten sammen med Apple Music, Google Play Music, Deezer, Tidal og Juke. Du kan lytte til Spotify på alle typer enheter som datamaskin, smarttelefon, TV, Xbox eller PlayStation. Å finne og spille musikk er gratis, men du kan velge å oppgradere til Spotify Premium for flere alternativer.

Hva er Spotify Premium?

Spotify Premium er den betalte versjonen av Spotify og kan tegnes som abonnement og som gavekort. I tillegg er det også mulig å kjøpe et Spotify-familieabonnement, som du kan opprette opptil 5 premiumkontoer med. Med et Spotify-medlemskap får du mange fordeler:

Lytt til hvilken som helst sang du liker.
Lytt til musikk offline.
Ingen reklamepauser.
Ubegrensede tittelhopp.
Lyd av høy kvalitet.

Hva er et Spotify Premium-gavekort?

Vil du kjøpe et premium-abonnement på Spotify, men vil ikke være knyttet til det? Med et Spotify-gavekort kan du fylle på Spotify-saldoen din med et kort slik at du får tilgang til alle fordelene med Spotify Premium. Du trenger ikke tegne et Spotify-abonnement for å gjøre dette. Dette betyr at du ikke er bundet til noe og ikke trenger å lagre noen betalingsdetaljer eller koble dem til Spotify-kontoen din. Du kan også gi Spotify-gavekortet til en venn eller bekjent slik at de kan høre på Spotify uten abonnement uten reklame. Hos Keysforgames har vi Spotify-kort verdt 10 euro, 30 euro og 60 euro. Disse gavekortene tilsvarer 1 måned, 3 måneder og 6 måneder.

Hvordan får jeg Spotify-gavekortet mitt?

Etter å ha kjøpt et Spotify Premium-kort, vil du motta koden din umiddelbart på skjermen og i e-posten din. I tillegg er Spotify Premium-koden alltid å finne på kontoen din. Ikke del denne koden med fremmede. Etter mottak kan du løse inn Spotify-abonnementet og løse inn Spotify-koden.

Hvordan kan jeg løse inn Spotify-gavekortet mitt?

Etter at du har mottatt koden fra oss, må du aktivere Spotify Premium-koden.

Gå til spotify.com/redeem.
Logg på med Spotify-kontoen din eller opprett en konto.
Skriv inn den digitale Spotify-koden og klikk på Enter Code.

Du kan nå begynne å bruke Spotify Premium-abonnementet ditt med en gang.