Kjøp Alan Wake 2 Key. Alan Wake 2 Steam PC key prissammenligning

Sammenlign priser og kjøp Alan Wake 2 key billig! Etter kjøpet kan du laste ned, installere og spille Alan Wake 2 med din game key, du kan spille direkte på Steam på PC.

Gjeldende laveste pris for en Alan Wake 2-nøkkel I Norge er Kr 169.08

«Alan Wake II» markerer en betydelig forandring i forhold til forgjengeren. Mens den opprinnelige «Alan Wake» blandet action-eventyrelementer med skrekk, fokuserer denne oppfølgeren fullstendig på overlevelsessjangeren og senker spillerne ned i en nådeløs atmosfære av frykt. Du utforsker den skremmende verdenen i tredjepersonsperspektiv som enten Alan Wake eller Saga Anderson, hver med sin egen enspillerhistorie. Rekkefølgen på historiene velger du selv, selv om åpnings- og sluttksekvensene bare kan spilles som Saga og Alan, henholdsvis.

Lys veien til overlevelse: Taktisk kamp og ressursstyring

I skyggene og farene som lurer, stoler du på kombinasjonen av skytevåpen og en pålitelig lommelykt for å kjempe mot dine overnaturlige fiender. Lommelykten kan «fokuseres» for å avsløre fiendens sårbarheter, men bruk den med omhu, da batteriet tappes ved hvert bruk. Ressursstyring er nøkkelen mens du deler dine begrensede batteri- og ammunisjonsforsyninger for å overleve. Når fiender er nær, kan både Alan og Saga utføre unnamanøvre for å unnslippe de nådeløse forfølgerne.

Avdekke sinnet’s hemmeligheter: Detektivelementer

«Alan Wake II» inkorporerer unike vendinger med detektivelementer. Når du spiller som Saga Anderson, har spillerne alltid tilgang til et fiendefritt rom kalt «Sinnet’s Sted». Beskrevet av Remedy som en «3D-meny», er Sinnet’s Sted en visuell representasjon av Sagas tanker. Inne i Sinnet’s Sted kan spillere administrere en oppslagstavle der de kan koble ledetråder for å sette sammen hovedmysteriet, samt profilere karakterer for å samle ledetråder.

Skjebnens sider: Avsløre historiens gang

En tilbakevendende element fra Alan Wake er manussider: Spillere finner sider av et manuskript som forutser kommende hendelser i historien. I motsetning til det forrige spillet, har Alan Wake II et dialogtrestystem som gir spillerne enda mer kontroll over den utviklende historien.