Kjøp Dayz Key. Dayz Steam PC key prissammenligning

Sammenlign priser og kjøp Dayz key billig! Etter kjøpet kan du laste ned, installere og spille Dayz med din game key, du kan spille direkte på Steam på PC.

Gjeldende laveste pris for en Dayz-nøkkel I Norge er Kr 135.24

ekkel Tsjernarus

Dag Z utspiller seg på en 230 km plattform i Tsjernarus, et post-sovjetisk land som ble angrepet av et y-virus, men noen få mennesker har en tendens til å være motstandsdyktige. Du er en av de immunresistente menneskene. Hva skal du gjøre for å overleve mens tilgjengelige ressurser er begrensede og knappe? Motivet til hver spiller i dette spillet er overlevelse. Overlevelse uansett omstendighet. Hvis det kjemper og dreper for ressursene, så gjør det.

I et flerspillerspill som DayZ lurer alltid fiendtlighet rundt hjørnet. Et åpent øye må derfor holdes mens du søker etter forsyninger. Virkelige tøffe og nøye beregnede beslutninger må tas for å unngå små feil som kan være dødelige i det ekle Tsjernarus. Været er uvennlig og miljøet farlig å krype med rovdyr og de smittede. Dette er et spill med dyktighet, overlevelse, følelser og konstant kamp.

Se opp, det er på tide å drepe!

I mangel av en innebygd opplæring, grunne tips eller veipunkter, er spilleren helt overlatt til sine personlige valg og overlevelsesinstinkter. For å gjøre situasjonen skummel, gir spillet ikke ekstra liv eller et alternativ for lagring av spill. I denne forbindelse krever det nøkternhet og presisjon i hver enkelt beslutning som spilleren tar. Tross alt er hovedmålet i denne skrekk- og dødsverdenen å overleve så lenge som mulig og med alle nødvendige midler. I dette ekle og voldelige terrenget i åpen verden; det er enten drepe eller bli drept siden fiasko betyr totalt tap og en ny start på nytt. Så hold tankene skarpe med en laserpresisjon som fokus mens du er i spill. De sier at det er en tid for alt, her i Tsjernarus er det på tide å drepe!