Kjøp Diablo 2 Resurrected Key. Diablo 2 Resurrected Steam PC key prissammenligning

Sammenlign priser og kjøp Diablo 2 Resurrected key billig! Etter kjøpet kan du laste ned, installere og spille Diablo 2 Resurrected med din game key, du kan spille direkte på Steam på PC.

Gjeldende laveste pris for en Diablo 2 Resurrected-nøkkel I Norge er Kr 473.12

Diablo 2 Resurrected er et forestående rollespill-actionspill som ble utviklet av Vicarious Visions og Blizzard Entertainment. Spillet ble utgitt av Blizzard Entertainment. Det er en Diablo II remaster (2000) i tillegg til utviklingen Lord of Destruction (2001). Diablo 2 Resurrected -spillet er planlagt utgitt på Nintendo Switch, Windows, Xbox One, PlayStation 4, PlayStation 5 og Xbox Series X sammen med Series S.

Utvikling

Utviklingen av Diablo II: Resurrection startet rundt 2019, som en kombinert innsats av Vicarious Visions og Blizzards Diablo -team på den tiden, et tillegg under Blizzards selskapssøsken Activision. I samsvar med J. Allen Brack, presidenten til Blizzard, var Vicarious ansvarlig for administrasjonen av spillets brukergrensesnitt, mens Blizzard administrerte spillmotoren samt Battle.net -kombinasjonsfunksjonene til remasteren.

Omtrent en måned før uttalelsen i februar om Diablo II: Resurrection -spillet, uttalte Activision at Vicarious hadde blitt flyttet og flyttet til Blizzards selskapsstruktur. Brack bekreftet at dette trekket var et resultat av at Vicarious hadde omfattende informasjon om Diablo -serien på dette tidspunktet, slik at de ikke bare fortsatte med å gi støtte til Resurrected, men til Diablo IV så vel som andre Blizzard -eiendommer også. På grunn av tap av spillkode var de usikre på om det ville være mulig å utvikle en remaster av spillet. Heldigvis klarte de å gjenopprette de fleste dataene ved å lage en remaster av spillet med forbedret grafikk og grafikk.

To spill i ett

Diablo II Resurrected -spillet inneholder alt innholdet fra de fire handlingene i Diablo II sammen med en handling fra utviklingen, Diablo IILord of Destruction. Utviklingen kommer også med en rekke nye innhold, inkludert nye elementer, to ekstra lekbare leksjoner, eteriske gjenstander, runer og runeord, og mange flere. Nå minner spillet spillerne om å bruke ferdighetspoeng og også minne om at tildeling av ferdighetspoeng er evig. Remasteren lar spillerne importere de lagrede mappene fra den originale Diablo II og fortsette fra det tidspunktet. Spillet spiller nye og forbedrede funksjoner som gjør at spillerne kan dele ting med hverandre på grunn av tillegg av delt stash i motsetning til det forrige spillet, der en muldyrkarakter ville fremskynde utvekslingen. De nye funksjonene gjør spillet mer spennende med forbedret grafikk og 3D -modell.