Kjøp DOOM Eternal Key. DOOM Eternal Steam PC key prissammenligning

Sammenlign priser og kjøp DOOM Eternal key billig! Etter kjøpet kan du laste ned, installere og spille DOOM Eternal med din game key, du kan spille direkte på Steam på PC.

Gjeldende laveste pris for en DOOM Eternal-nøkkel I Norge er Kr 16.84

DOOM Eternal er et kommende førstepersonsskytespill (FPS) videospill som ble utviklet av Id Software. Bethesda Softworks er utgiver av spillet. Det er oppfølgeren til Doom, som ble utgitt i 2016.

Plattform for å spille DOOM Eternal

Bethesda kunngjorde ikke plattformene; Spillere kan imidlertid trygt forvente en PC, Xbox One og en Play Station 4 -utgivelse. Det er også stor sjanse for at folk vil se dette komme til Switch, gitt at forgjengeren ble lansert på Nintendos plattform.

Spill

Spilleren inntar nok en gang rollen som den stille, navngitte romfartsmannen iført en drakt med grågrønn drevet rustning, som etter å ha blitt kastet ut på en forlenget reise til deler som ikke er kjent som spillerens belønning for å rive og rive seg gjennom en Mars «demoniske invasjon, befinner seg transportert til jorden. Bare at det er Helvete på jorden fordi The Legions of Hell, kjent for å være grusom, har invadert fødestedet for menneskeheten.

The Legions of Hell

The Legions of Hell har revet alt som jorden en gang var. Vanligvis er det ingen igjen å spare pluss ingenting igjen å beskytte. Nå gjenstår bare hevn. Spilleren bruker sine bare hender, motorsager og våpen for å være den hevnen.

Funksjoner

Bethesda uttalte at dette spillet kommer til å gi mer hektisk action enn forgjengeren. DOOM Eternal vil ha et kraftigere DOOM Slayer pluss flere fiender enn før. Spillet vil finne sted på jorden denne gangen; forgjengeren hadde spillerne som kjempet mot fiender på Mars og helvete.

Hagler er bedre

Det foretrukne våpenet for Doom Slayer i reklamemateriell er det dobbeltløpende haglegeværet.

Lightning Bruiser

Utviklerne hevdet at de kommer til å legge større vekt på hastigheten og kraften til Doom Slayer. Det vil definitivt være flere funksjoner enn dette, men fansen vil ikke finne ut av det før i august under QuakeCon.

Når vil fans vite mer om spillet?

Bethesda kunngjorde under Electronic Entertainment Expo en full avsløring av spillet vil være 10. august under QuakeCon.