Kjøp EA Sports UFC 5 Key. EA Sports UFC 5 Steam PC key prissammenligning

Sammenlign priser og kjøp EA Sports UFC 5 key billig! Etter kjøpet kan du laste ned, installere og spille EA Sports UFC 5 med din game key, du kan spille direkte på Steam på PC.

Gjeldende laveste pris for en EA Sports UFC 5-nøkkel I Norge er Kr 544.6

Electronic Arts Inc. og UFC®, verdens fremste organisasjon for mixed martial arts (MMA), har lansert EA SPORTS™ UFC® 5. Med sin debut på Frostbite™ Engine i franchise-historien, byr spillet på nøye detaljerte fighter-likhetstrekk og sømløs ytelse med 60 bilder per sekund.

Skade og Realisme

Skader i UFC 5 er gjengitt med visceral detalj og sportslig nøyaktighet. Med over 64 000 mulige kombinasjoner av ansiktsskader, nye flytende fysikk og blod- og svettepartikkelsystemer endres en fighters utseende gjennom hele kampen. Med Real Impact Systems Authentic Damage-funksjonen vil å forårsake et kutt på motstanderens øye redusere deres treff- og blokkeringsnøyaktighet på grunn av kompromittert syn, og å utløse en skade på leggen vil hindre mobiliteten. I UFC 5 entrer spillerne den verdensberømte Octagon® med økt strategisk dybde og MMA-realisme.

«UFC 5 har de mest avanserte funksjonene vi noensinne har sett i en kampsporttittel…»

«UFC 5 har de mest avanserte funksjonene vi noensinne har sett i en kampsporttittel, og EA har tatt hvert aspekt av dette spillet til neste nivå,» sier UFCs SVP of Global Consumer Products, Tracey Bleczinski. «Med hver nye iterasjon av EA SPORTS UFC-franchisen er målet vårt å skape et morsomt og underholdende spill som tilbyr større realisme og en dypere, mer engasjerende UFC-opplevelse. EA SPORTS har nok en gang satt standarden for kampsportspill og levert en knockout med UFC 5, den beste versjonen av spillet til dags dato.»

«Energi fra våre lidenskapelige fans og samarbeidet med UFC hjalp oss med å oppnå generasjonsfremmende MMA-spill…»

«Energi fra våre lidenskapelige fans og samarbeidet med UFC hjalp oss med å oppnå generasjonsfremmende MMA-spill,» sier Nate McDonald, Lead Producer for UFC 5. «Frostbite og Real Impact System er spillevendere, og når de kombineres med debuten av Cinematic K.O. Replay, Seamless Submissions og en virkelighetsdrevet Fight Week-opplevelse, er UFC 5 så ekte som det kan bli.»

UFC 5 er lastet med funksjoner, inkludert:

Cinematic K.O. Replay

Sluttende avslutninger presenteres med intense, sportslig nøyaktige visuelle effekter og forbedret spenning. Presentert i super slow motion med kinematiske vinkler og belysning, gjenskaper fremhevingen av virkelige øyeblikk UFC-dramaet. Dette er bare en av de mange spennende tillegg til UFC 5’s omfattende presentasjonsfunksjoner.

Seamless Submissions

Premieren av Seamless Submissions-mekanikken utvikler grappling-systemet med raskere overganger og ingen minispill for å maksimere spillets flyt. Grapple Assist hjelper nybegynnere mens veteraner fordyper seg i dets dybder. Seamless Submissions sikrer en jevnere, mer autentisk bakkeopplevelse for grappling-fans.

Fight Week

UFC 5 vil vise en oppdatert live-tjeneste tett knyttet til den pågående ebb og flyten av sportens historie, og introduserer funksjoner som Fight Week og Fight Picks knyttet til virkelige UFC-arrangementer.

Online Career Mode

Online Career inkluderer ferdighetsbasert matchmaking, divisjonsprogresjon og titteljakt over fire divisjoner. Spillere kan konkurrere med en annen skapt fighter i hver divisjon, slik at de kan vise frem flere karaktertilpasninger og Vanity Items.

Doctor’s Checks and Stoppages

En betydelig skade kan føre til at dommeren stopper kampen for en legevurdering. Å ikke skjerme skaden kan føre til en legeavslutning, og legger til autentiske strategiske utfordringer for spillere under økt press.

New Strikes and Hit Reactions

Nye slaganimasjoner etterligner profesjonelle tunge slagere og kickboksere, med varierte ground-and-pound albuer, spinnende bevegelser, kroppsslag og leggspark. I tillegg forbedrer treffreaksjonsanimasjonene og påvirkningsfysikken spillerens fordypning.