Kjøp F1 23 Key. F1 23 Steam PC key prissammenligning

Sammenlign priser og kjøp F1 23 key billig! Etter kjøpet kan du laste ned, installere og spille F1 23 med din game key, du kan spille direkte på Steam på PC.

Gjeldende laveste pris for en F1 23-nøkkel I Norge er Kr 113.62

Gjør deg klar til å tenne lidenskapen for racing i den engasjerende verdenen til F1® 23, det offisielle videospillet for FIA Formula One World Championship 2023. Utviklet av EA SPORTS™, omdefinerer dette spillet racingsjangeren med spennende action og en engasjerende opplevelse som plasserer deg bak rattet til verdens raskeste biler.

Bremsespunkt: Et Nytt Kapittel Avslørt

Kast deg ut i et eventyr som lover høy hastighet og intense rivaliseringer i den nye og utvidede «Bremsespunkt» historiemodusen. I denne engasjerende historien vil du oppleve høydepunkter og nedturer fra Formula 1-løpene mens du navigerer deg gjennom den nådeløse verdenen av konkurranse. Ta strategiske beslutninger, smi allianser og møt utfordringer som vil teste din besluttsomhet både på og utenfor banen.

Mestrer Kunsten av Presisjon

Bli den sanne mesteren av hastighet ved å være den siste til å bremse i spennende løp som krever raske beslutninger. Mens du holder det virtuelle rattet, vil du høre vinden suse mens du racet langs rette strekninger og konfronterer farlige svinger. F1® 23’s detaljerte grafikk og fysikk fanger essensen av hver bane og gir en enestående realisme.

Din Reise, Dine Regler

Enten du er en erfaren veteran eller nykommer i racingsverdenen, tilbyr F1® 23 tilpassbare vanskelighetsnivåer for å sikre en spennende opplevelse som passer ditt ferdighetsnivå. Dykk inn i Karrieremodusen der du jobber deg oppover rangstigen for å bli en legende innen racing, eller utfordre vennene dine i spennende flerspillerløp som viser dine kjøreferdigheter på verdensscenen.

Fordyp Deg i Glansen av Formula 1

Fra brølet av motorer til publikums applaus, bringer F1® 23 lyden og bildene fra Formula 1 til live som aldri før. Fordyp deg i den spennende stemningen i hvert løpsweekend, fra ikoniske baner til legendariske team og førere fra FIA Formula One World Championship 2023.

Den Ultimative Racingopplevelsen Venter På Deg

Enten du er en lidenskapelig Formula 1-fan eller en sporadisk spiller som søker spenningen av høy hastighet, tilbyr F1® 23 en enestående opplevelse som kombinerer den nyeste teknologien med Formula 1s rike historie. Fest beltet, gi gass og gjør deg klar til å være den siste til å bremse i F1® 23s spennende verden.