Kjøp GTA 5 Key. GTA 5 Steam PC key prissammenligning

Sammenlign priser og kjøp GTA 5 key billig! Etter kjøpet kan du laste ned, installere og spille GTA 5 med din game key, du kan spille direkte på Steam på PC.

Gjeldende laveste pris for en GTA 5-nøkkel I Norge er Kr 74.85

Du kan også kjøpe og aktivere GTA 5 med en Rockstar Key eller en Epic Games Key

Grand Theft Auto V er den femte hovedrunden i den utrolig populære serien Grand Theft Auto (også kjent som GTA) opprettet og utgitt av Rockstars forskjellige studioer. Spillet ble utgitt i 2013 på Playstation- og Xbox-plattformene og ble utgitt på nytt for PS3 og Xbox One året etter. GTA V ble bare tilgjengelig for PC i 2015. Det kommer fem år etter at GTA IV ble utgitt i 2008.

Innstilling

I likhet med essensen i GTA-spillene, lar GTA V spilleren gå fri, noe som betyr at de kan utforske innstillinger og landskap. Denne funksjonen blir imidlertid vanligvis bare tilgjengelig etter å ha nådd et bestemt punkt i hovedplottet. Spillere står fritt til å utforske San Andreas med landsbygda og hovedbyen Los Santos, begge steder som tar stor inspirasjon fra henholdsvis California og Los Angeles. Spillere kan velge mellom tre hovedpersoner som er kriminelle som prøver å få en komplisert heving. Mens plottet under hovedspillet avgjør hvem spilleren må være, er det i fri ferd bare mulig å veksle mellom hver kriminelle og deres forskjellige steder på den tiden.

Spill

Som mange action-videospill er det mulig å spille GTA V i første eller tredje person. Etter opprettelsen av tidligere spill i serien, informerer et ønsket system spilleren om hvor mye aggresjon de bør forvente fra politimyndigheter. Dette faller til slutt og stiger avhengig av mengden og alvorlighetsgraden av forbrytelser begått. Det kan variere fra en politibil som jager dem til en hel gruppe. Det er en online -modus som lar spillere konkurrere og jobbe sammen over hele verden.