Kjøp New World Key. New World Steam PC key prissammenligning

Sammenlign priser og kjøp New World key billig! Etter kjøpet kan du laste ned, installere og spille New World med din game key, du kan spille direkte på Steam på PC.

Gjeldende laveste pris for en New World-nøkkel I Norge er Kr 116.19

På denne siden finner du Amazon Games Keys for Steam.

Er du en fanatiker av overlevelsesspill som innebærer å gjøre det du må gjøre for å holde huset ditt i gang? New World er et massivt flerspillerspill som gir en spiller en uendelig mulighet til å kjempe og bruke et kampsystem i sanntid. Dette online rollespillet er et produkt av Amazon Games Oranges og bruker en O3DE-motor.
Uansett, introduserer spillet og lar spilleren smede inn i en ny skjebne etter forliset på den magiske øya Aeternum. Som et resultat lar spillet spilleren utforske en spennende og åpen verden MMO. Denne artikkelen vil diskutere noen av de viktigste funksjonene en spiller opplever når du spiller dette spillet.

Viktige funksjoner

Følgende er hovedtrekkene i New World.

Magiens land

Når du utforsker og avdekker mysteriene i den nye verden, oppdager du den hemmelige sannheten i Aeternum. Du kommer i kontakt med sine årtusener av merkelige innbyggere og oppdager øyas skjønnhet og fare. For å overleve denne skrekken, krever en spiller eksepsjonelle ferdigheter, slik at de kan dra fordel av øyas gaver.

Teamwork

Spillet organiserer likesinnede spillere og ikke-spillerfigurer for å vinne motiver og opplegg som endrer øyas fremtid. Som et resultat lar denne funksjonen deg føre krig, forsvare og skape ditt territorium.

Bruk av trolldom, sverd og våpen

Spillet gir spilleren brutale våpen, overnaturlige krefter og en rekke artilleri for å utvikle nytt territorium. Som et resultat kan en spiller synge staver eller bruke et skjold for å fremme kursen. Denne handlingen lar en spiller bytte til noe pent når som helst.

Konklusjon

Enhver spiller kan vitne om at New World har krydret MMO -sjangeren som helhet. Når du spiller dette spillet, kan en spiller få tilgang til nye evner underveis.