Kjøp NHL 24 Key. NHL 24 Steam PC key prissammenligning

Sammenlign priser og kjøp NHL 24 key billig! Etter kjøpet kan du laste ned, installere og spille NHL 24 med din game key, du kan spille direkte på Steam på PC.

Gjeldende laveste pris for en NHL 24-nøkkel I Norge er Kr 576.36

Hockeyfans, gjør dere klare! NHL 24 bringer en ny energi til serien og bryter med den litt kjedelige følelsen mellom NHL 20 og NHL 23. Med meningsfulle nye ideer og betydelig hardere kroppsjekker, frisker det opp isaksjonen. Dessverre føles spillet oppdatert, men ikke mye er gjort med det – samlingen av tilgjengelige moduser føles like standard som alltid.

Sustained Pressure System: Ny Dimensjon

Det som virkelig gir spenningen tilbake til hockeyen i år, er det nye Sustained Pressure System. Når det offensive laget holder seg i angrepsområdet, bygger de sakte opp en trykkmåler. Når måleren er full, får de en boost til pasningenes nøyaktighet og fart, samtidig som forsvaret må håndtere raskere staminatap. Dette legger til en ekstra lag av spenning som serien har manglet i lang tid.

Å spille smart inn i denne syklusen av utmattelse og bruke den til din fordel, kan føre til en ekte følelse av hast i avgjørende øyeblikk. Det er ingen tvil om at det nye Exhaust Engine systemet favoriserer det offensive laget, men det er ikke nødvendigvis så overmektig som det høres ut, fordi det tar tid å fylle trykkmåleren, og effekten er midlertidig. Det er bare ingenting som ser ut til å balansere ut de debuffene forsvaret må håndtere.

Belønning for forsvar

Offensen blir belønnet for å opprettholde presset i angrepssonen, så hvorfor blir ikke forsvaret belønnet jo lenger de lykkes med å beskytte målet? Det må være en mer jevn balanse i dette nye systemet. Disse klager til side, er det en mekanikk jeg definitivt liker, og jeg håper virkelig det er noe som blir utvidet neste år. Det påvirker definitivt gameplay mye mer enn den kjedelige X-Factor-systemet introdusert i NHL 22.

Momentum og Risiko/Belønning Strategi

En mer subtil endring jeg likte i år er det nye kontaktbaserte fysikksystemet. Kropps-jekk krever mer innsats for å gjennomføre denne gangen, da du må lade en sjekk ved å holde nede på høyre spake før du kan utføre den. Dette betyr at spillerne nå har en ekte følelse av vekt og momentum når de dundrer nedover isen, noe som gjør hver sjekk føles solid og crispy. Det er til og med en risiko/belønning strategi involvert, siden du vil snuble på isen og gjøre deg sårbar hvis du ikke klarer å treffe en sjekk. Det kan høres ut som en liten endring på overflaten, men jeg fant at dette virkelig oppmuntret meg til å tenke om spillestilen min på sparket avhengig av hvordan kampen utviklet seg.

Vision Passing: Teoretisk Genialt

NHL 24 introduserer også Vision Passing, som viser en ansiktsknappikon over lagkameratenes hoder for å la deg ha mer kontroll over pasningene hvor som helst på isen. Dette er en flott idé… i teorien. I praksis blir det å måtte holde nede passknappen, lete etter en god pasningsmulighet, visuelt registrere hvilken ansiktsknapp som tilsvarer lagkameraten du prøver å passe til, alt mens du prøver å drible rundt motstanderlaget, en multitasking mareritt. Det hindret faktisk øyeblikk-til-øyeblikk-spillingen min, da det fikk skjermen til å se helt uforståelig ut i bevegelse. Jeg kan ikke engang begynne å telle hvor ofte jeg ble skubbet inn i vantet eller kjørt over fordi jeg var for opptatt med å lete etter riktig knapp. Verre, det har vært mange ganger der jeg forvekslet ansiktsknappene og rotet til en enkel spill på grunn av visuell rot.

HUT Moments: En Frisk Tillegg

Heldigvis er det en spillmodus i år som faktisk er ny for NHL. HUT Moments lar deg gjenskape ikoniske øyeblikk i hockey selv, på en måte som er veldig sammenlignbar med Jordan Challenge eller Mamba Moments i NBA 2K-serien. Det er over 50 øyeblikk å gjenskape ved lansering, med flere på vei. Du kan spille gjennom Marie-Philip Poulin’s historiske bakoverskytende 100. karriere mål, som hun oppnådde tidligere i år, eller føle presset for å replikere Sidney Crosbys imponerende Shootout-seier mot Montreal Canadiens tilbake i 2005. Jeg er vanligvis ikke fan av disse modusene fordi jeg ikke ser mye moro i å gjenskape det noen andre har gjort, men det er hyggelig å se noe hockeyhistorie presentert på en interaktiv måte. Det er kanskje ikke en revolusjonerende tillegg, men det er en ny modus som har formål – mer enn det som kan sies for alt annet.

Karrieremodus og Andre Oppdateringer

Og det oppsummerer effektivt endringene til NHL 24 utover de forventede spilleroppdateringene. Frakoblede modi forblir nesten identiske med fjoråret, der den største tapningen til denne mangelen på innovasjon er karrieremodus, Be a Pro, som sist fikk en stor oppdatering tilbake i NHL 21. Videoklippene har fortsatt stive animasjoner og ingen stemmeskuespill, noe som gir dem en ubehagelig vibe som ser ut som å se på animatronikk på en fornøyelsespark som later som de har en samtale. Andre idrettsspill som NBA 2K og (tidligere) FIFA-serien har mye mer engasjerende, filmatiske enspillerkampanjer, og å si at Be a Pro virker utdatert i sammenligning er en massiv underdrivelse. Å stige gjennom en personlig hockeykarriere burde være engasjerende, men Be a Pro klarer å gjøre ingenting annet enn å kjede.

Resten av oppdateringene går i feil retning. World of Chel får en stor forandring i år, da du ikke lenger låser opp nytt utstyr ved å åpne hockeyposer med tilfeldige kupp. I stedet for loot-bokser er det – vent på det – en battle pass! Det har allerede blitt sagt mye om battle pass fatigue og måten spill kjemper om vår konstante oppmerksomhet og forpliktelse på, så jeg skal ikke gjenta den argumentasjonen. Jeg vil bare være ærlig: hvis denne første sesongen er noe å gå etter, vil den premium battle pass bare være for de mest dedikerte World of Chel-fansene som uansett ville tilbringe mesteparten av tiden sin her.

Å avansere gjennom en battle pass er bedre enn å stole på flaksbaserte hockeyposer? Sikkert, jeg antar det. Men den premium battle passen for NHL 24s første sesong er langt fra imponerende. Belønningene for hvert nivå kommer over som mer uinspirerende ettertanke enn engasjerende insentiver. Noen av de nye målfeiringene er søte, men ærlig talt fant jeg all den unike låsbare sesongutstyret stygt. En stor del av belønningene er dedikert til forskjellige fargede kamuflasjer dekket av skaller, noe som bare er kjedelig. Og så er det Angry Turkey Facemask, som gir karakteren din en kalkunnebb, bare i tilfelle du ønsket deg litt marerittbrensel med hockeyen din. Du blir belønnet med et sett med animert utstyr når du fullfører alle nivåer av premium battle pass, men selv det er kjedelig i design.

Konklusjon

Det nye i NHL 24 viser mye løfte. Exhaust Engine introduserer tilfredsstillende mekanismer som gjør at spillene føles mer intense, selv om raffinering av balansen er nødvendig for å holde det defensive laget konkurransedyktig. Den forbedrede sjekkesystemet og inkluderingen av HUT Moments er også betydelige funksjoner. Imidlertid forblir de fleste av de tilbakevendende spillmodusene nesten uendret fra de siste par årene, og innføringen av en battle pass, sammen med irriterende lange ventetider for å komme inn i spill, gjør det vanskeligere å heie for.