Kjøp Phasmophobia Key. Phasmophobia Steam PC key prissammenligning

Sammenlign priser og kjøp Phasmophobia key billig! Etter kjøpet kan du laste ned, installere og spille Phasmophobia med din game key, du kan spille direkte på Steam på PC.

Gjeldende laveste pris for en Phasmophobia-nøkkel I Norge er Kr 36.08

Innledning

Phasmophobia er et action-, overlevelses -skrekkspill opprettet og utgitt av Kinetic Games. Det er et enkeltspillerspill som også støtter spill i virtual reality (VR). Spillet dreier seg om en co-op psykologisk skrekkinnstilling der du som spiller oppretter et team av paranormale etterforskere som du vil reise til hjemsøkte regioner preget av mystisk aktivitet.

Spill

Som spiller i spillet må du ta kontroll over ett medlem av gruppen på fire paranormale etterforskere som er pådratt for å jakte på spøkelser som bor i forskjellige forlatte bygninger som sykehus, hjem, skoler og fengsler. Du kan bruke spøkelsesjaktutstyr i spillet for å søke etter og finne bevis på eksistensen til spøkelsen du leter etter med teamet ditt. Phasmophobia har tolv forskjellige typer spøkelser, som hver har forskjellig oppførsel. Hovedmålet er ikke å ha beseiret mange spøkelser på slutten av spillet, men å samle nok informasjon om dem. På slutten av hvert vellykket oppdrag for laget ditt, blir spillerne belønnet gjennom lønn.

Spillere får kommunisere via stemmechat, en som spøkelsene kan høre og reagere på gradvis. Du og teamet kan bruke flere utstyrstyper til å hjelpe i oppdraget, inkludert CCTV -kameraer, UV -lommelykter, korsfestelser, termometre, EMF -lesere og Ouija -kort. Utstyret ovenfor kan tjene til undersøkelser, kommunikasjon, innsamling av ledetråder og sikkerhet. Du kan bestemme deg for å støtte teamet ved å overvåke posisjonen deres med bevegelsessensorer og CCTV -kameraer fra lastebilens komfort eller følge dem for de spøkelsesaktige aktivitetene og få hendene skitne.

Funksjoner ved Phasmophobia

Spillet har noen funksjoner som gjør det attraktivt for spillere:
• Cross-Platform-Spillet inneholder alle spillere, uansett om de har VR eller ikke; Derfor kan du ha det gøy med venner som har VR, så vel som de som ikke har det.
• Fristende opplevelser – Phasmophobia har god og realistisk grafikk og lyder. Den har også minimale brukergrensesnitt som sikrer deg en fengslende opplevelse, en som holder deg på tærne.
• Co-op Multiplayer-Spillet lar deg engasjere vennene dine, med opptil fire spillerkarakterer tilgjengelig.
• Unike spøkelser – Phasmophobia har over ti forskjellige spøkelser, hver med en unik oppførsel; Derfor vil alle undersøkelser du og teamet utfører være forskjellige fra den andre.
• Undersøkelser – Bruk spøkelsesjaktutstyret til å finne ledetråder og samle så mye informasjon og bevis du kan få.
• Full talegjenkjenning – Bruk den faktiske stemmen din til å knytte til spøkelsene. De lytter til stemmen din hver gang du samhandler gjennom EVP Sessions og Ouija Boards.