Kjøp Red Dead Redemption 2 Key. Red Dead Redemption 2 Steam PC key prissammenligning

Sammenlign priser og kjøp Red Dead Redemption 2 key billig! Etter kjøpet kan du laste ned, installere og spille Red Dead Redemption 2 med din game key, du kan spille direkte på Steam på PC.

Gjeldende laveste pris for en Red Dead Redemption 2-nøkkel I Norge er Kr 80.31

Red Dead Redemption 2 kan også kjøpes og spilles på Rockstar Games og Epic Games. Kjøp en Rockstar -nøkkel eller Epic Games Key nå!

Spillet er satt i Amerika ved begynnelsen av slutten av Wild West -tiden. Det er i denne perioden lovmenn og dusørjegere søker å bli kvitt de siste forbudte gjenger. De som ikke gir seg eller bukker under, blir drept.

Historien

Et ødelagt ran i den vestlige byen Blackwater tvinger Arthur Morgan og gjengen hans til å flykte. Føderale agenter og noen av de beste dusørjegerne er høyt på sporet. For å kunne overleve må Arthur og gjengen hans kjempe, stjele og stjele på tvers av forskjellige byer over hele landet. Gjengen står overfor dype interne splittelser som truer med å rive den fra hverandre. Dette etterlater Arthur dilemmaet om å velge mellom idealene hans, eller å være lojal mot en gjeng som han skylder mye.

Spill

Red Dead Redemption 2 kommer med nye våpen, nye dusjjaktoppgaver, gjeng -hangouts og mer. Spillere har også gratis tilgang til alle de siste innholdsoppdateringene og utgitte forbedringer. Denne spillserien har gjennomgått mange tekniske og grafiske forbedringer for å gi en dypere fordypning. Den har forbedret seg i aspekter som bedre okklusjon i omgivelsene, større trekkavstander, forbedrede refleksjoner, forbedrede gress- og pelsstrukturer, skygger med høyere oppløsning og global belysning av høy kvalitet. Spillere av Red Dead Redemption 2 vil også ha muligheten til å kjøre spillet på 4K high -end skjermoppløsningsskjermer, widescreen -konfigurasjoner og flere skjermer. Spillet støtter også HDR -støtte og kjører nå på raskere bildefrekvenser. Red Dead Redemption 2 blir fortsatt ansett som en favoritt blant mange spillere, og spillet vant over 175 Game of the Year Awards.