Kjøp Rust Key. Rust Steam PC key prissammenligning

Sammenlign priser og kjøp Rust key billig! Etter kjøpet kan du laste ned, installere og spille Rust med din game key, du kan spille direkte på Steam på PC.

Gjeldende laveste pris for en Rust-nøkkel I Norge er Kr 94.66

Rust er et videospill som bare er flerspiller, og det ble utviklet og utgitt av Facepunch Studios. Spillet ble utgitt i februar 2018, og det ligger i action-eventyr, overlevelsesgenren. Den kan brukes på forskjellige plattformer som Microsoft Windows, Linux og macOS. Spillet ble først utgitt til Steam Early Access i desember 2013, men det var fortsatt i en alfatilstand. Senere var det imidlertid så mange utviklingsendringer ned til spillet som gjorde at det endret seg betydelig. For eksempel var zombier den viktigste miljøtrusselen, men de ble senere erstattet med farlig dyreliv. I 2014 var det store grafiske endringer siden den ble overført til Unity 5 -spillmotoren. Da introduserte utviklerne en forhåndsbestemt hudfarge som er knyttet til spillerens detaljer på Steam-kontoen. Spillet ble deretter utgitt desember 2013 (Early Access) og februar 2018.

Om spillet

Som nevnt tidligere er Rust et overlevelsesspill, så hovedmålet er å overleve i villmarken. For at en spiller skal overleve må de enten bruke materialer de har samlet eller stjålet. Ved å bruke disse verktøyene bør de være i stand til å håndtere sin helse, tørst, sult eller de vil dø. Det er farlige ville dyr som bjørn og ulv, men den største trusselen mens du spiller Rust er andre spillere siden spillet er flerspiller.

Spillere kan bruke kamp gjennom skytevåpen og våpen som er tilgjengelige i spillet, for eksempel buer. Det er også noen kjøretøyer som vandrer rundt, og de angriper vanligvis væpnede spillere, men de kan bli beseiret så lenge spilleren bruker riktig taktikk og ferdigheter. Rust er et spill som har og trenger mye håndverk, for eksempel for å beskytte seg selv, må spillerne slutte seg til klaner eller bygge baser. En av de viktigste aspektene ved dette spillet er raiding, og det må gjøres av store klaner som gjør spillet mer interessant.

Rust er et spill med overlevelsesmekanikk, og det er så mange utformingsalternativer og ressurser som spillerne kan samle og holde seg i live. Til tross for full utgivelse, er det så mange utviklinger som skjer med spillet, så det blir stadig bedre.