Kjøp The Settlers New Allies Key. The Settlers New Allies Steam PC key prissammenligning

Sammenlign priser og kjøp The Settlers New Allies key billig! Etter kjøpet kan du laste ned, installere og spille The Settlers New Allies med din game key, du kan spille direkte på Steam på PC.

Gjeldende laveste pris for en The Settlers New Allies-nøkkel I Norge er Kr 136.18

«The Settlers: New Allies» trer frem som et sanntidsstrategispill utviklet av Ubisoft Dusseldorf, nå kjent som Blue Byte. Med en nedgang i interessen for sanntidsstrategisjangeren de siste årene, har mangel på slike spill skapt et vakuum i spillverdenen. Utgivelsen av Settlers New Allies bringer med seg en fornyet følelse av spenning, spesielt med inkluderingen av en historiemodus – en sjelden godbit i strategispillsfæren.

En Tragisk Exodus

Spillet starter med en gripende fortelling om en fredelig landsby herjet av banditter, som tvinger spilleren til å påta seg rollen som den forviste guvernøren. Reisen utvikler seg mens vi søker tilflukt i fjerne land, hjemsøkt av minnene om de forlatte landsbyboerne. Jakten på å finne vår stammeheim blir drivkraften, og skaper en fortelling rik på utfordringer og oppdagelser.

Mangel på Ressurser Utfordrer

Ved å navigere gjennom varierte øyer, står spillere overfor motstandere ved hver sving. Å beskytte den spede bosetningen mot uavbrutte angrep blir avgjørende, og krever ressursstyring og strategisk planlegging. Settlers New Allies fanger essensen av sanntidsstrategispill: innsamling av ressurser, skaping av soldater, møte med fiender og territorial utvidelse.