Kjøp Battlefield 2042 Key. Battlefield 2042 EA App PC key prissammenligning

Sammenlign priser og kjøp Battlefield 2042 key billig! Etter kjøpet kan du laste ned, installere og spille Battlefield 2042 med din game key, du kan spille direkte på EA App på PC.

Gjeldende laveste pris for en Battlefield 2042-nøkkel I Norge er Kr 47.96

Du kan også kjøpe og aktivere Battlefield 6 med en Steam -nøkkel eller en Epic Games Key

Battlefield 6 er et førstepersonsskytespill utviklet av DICE og utgitt av Electronic Arts. Spillet er en stor tilbakevending til den omfattende krigføringen utviklet av franchisen. Spilleren befinner seg i en verden av uorden i nær fremtid hvor de må tilpasse seg og overvinne slagmarker uten sidestykke som er preget av episke ødeleggelser for deres overlevelse. Spillere får et banebrytende arsenal som de kan bruke på slagmarker, og støtter maksimalt 128 spillere.

Hvorfor dette spillet er episk

Støtte fra opptil 128 spillere, dynamisk skiftende slagmarker, dynamisk vær, miljøfarer og store slagmarkskart er bare noen av grunnene til at Battlefield 2042 regnes som et stort prosjekt. Battlefield 2042 ser også tilbake til Conquest og Breakthrough -modusene. Den ikoniske erobringsmodusen skjer på tvers av sektorer som består av flere flagg i stedet for kun å konsentrere seg om individuelle kontrollpunkter. Returen av gjennombruddsmoduser ser to lag; Angripere og forsvarere deltar i episke kamper, ettersom angriperne har som mål å nå det endelige målet. Hver sektor kan romme et stort antall spillere, og dermed tillate spillere å utvikle strategier og flere flankerende alternativer når de presser på for å nå kampmålene sine. Gjennombruddsmodusen gir også spillere tilgang til fangstområder gjennom forskjellige inngangsposisjoner, og den tilbyr også forskjellige typer taktiske tilnærminger i disse episke kampene.

Fellesskapsdrevet plattform

Battlefield 2042 følger med Battlefield Portal, en fellesskapsdrevet plattform som lar spillere endre spillets regler og oppdage nye og uventede kamper. Portalen gir uendelige muligheter, med spillere som kan endre regler, tilpasse våpnene sine og få nytt utstyr, blant mange andre. Spillere kan også oppleve nostalgi ved å spille spill som Battlefield 1942, Battlefield: Bad Company 2 eller Battlefield 3.

Kjøp Battlefield 6