Kjøp FAR CRY 6 Key. FAR CRY 6 Uplay PC key prissammenligning

Sammenlign priser og kjøp FAR CRY 6 key billig! Etter kjøpet kan du laste ned, installere og spille FAR CRY 6 med din game key, du kan spille direkte på Uplay på PC.

Gjeldende laveste pris for en FAR CRY 6-nøkkel I Norge er Kr 76.81

Far Cry 6 er et kommende førstepersonsspill designet av Ubisoft Toronto. Utgiveren er Ubisoft, og den kommer som den sjette store fremgangen i Far Cry -spillserien. Det er forventninger om at spillet offisielt vil bli utgitt for publikum tidlig neste år, sannsynligvis 18. februar.

Spillet vil være tilgjengelig for Amazon Luna, Xbox One, Stadia, PlayStation 4 og PlayStation 5. Du kan oppgradere til neste generasjons plattform uten å bruke ekstra kostnader etter lanseringen.

Stykket foregår på Yara, en fiktiv karibisk øy styrt av president Anton Castillo. Dessuten oppdrar presidenten Diego, sønnen, til å følge hans lære og pleie ham til å bli neste generasjons leder. Så du vil være en geriljakrigger som prøver å ta den brutale diktatoren og sønnen hans ut av makten. Som et resultat, gjør Yara -nasjonen fri.

Hva gjør Far Cry 6 spesiell?

Imponerende spill

Far Cry 6 følger det samme spillformatet fra den forrige Far Cry -serien. Den introduserer den viktigste ekle Yara -diktatoren, Castillo og sønnen Diego. Han har til hensikt å undertrykke en geriljarevolusjon, med alle nødvendige midler, med Diego som følger hans fotspor. For å velte dette undertrykkende regimet bruker spillerne provisoriske våpen, kjøretøyer og Amigos for utleie.

Antagonist, men nådeløs diktator

Generelt er Far Cry kjent for sine utspekulerte antihelter. Den første serien startet med en drastisk utenom den vanlige lederen Joseph Seed. De fortsatte med galningskongen Pagan Min. Med andre ord har Far Cry -serien mange intense personligheter som gjør spillet imponerende. Med Anton Castillo har han flere kompleksiteter.
Han fungerte som president i Yara og har satt landet under hans stive kontroll. Ofte bruker han brutale metoder for å få det han synes er best. Han ble stemt for å forvandle den økonomisk sliter øya tilbake til sin opprinnelige herlighet. Derfor vil han gjøre alt for å oppnå visjonen sin.
Alle som snakker dårlig om metodene hans, blir avrundet og tvunget til å jobbe som slave. Sågerilla -krigerne velger å gå i krig for å kjempe for vanlige innbyggeres frihet og redde paradiset fra diktatoren. Det er det som gjør dette spillet ganske interessant.

Tropical Yara Playground

Far Cry 6s plot er Yara -nasjonen, et paradis som er tapt i tid, og ligger i hjertet av Karibia. Landet har estetiske og veteranbiler inspirert av Cuba. Dessuten er det hovedstaden Esperanza, og kommer som den første største urbane setting i Far Cry -spillserien du noen gang har hatt. Byen vil spille en helt annen rolle enn tidligere serier.

Nasjonens diktator gir innbyggerne muligheten til å forstå behovet for sterkt lederskap. Som et resultat blir det fast i sentrum av revolusjonen. Hovedmålet hans er å utnytte landets ressurser til å leve uten hjelp fra utenforstående, som kan utnevne forskerne og andre rasjonelle ting.

Interessant nok tar reisen din for å ødelegge dette grusomme regimet deg gjennom øyas tette byer, fantastiske jungler og elegante strender. Derfor kan du være trygg på å få den dyreste Far Cry -lekeplassen som er oppdatert.

Castillo og sønnens forhold står sentralt.

Forholdet mellom president Anton og sønnen Diego er en vesentlig del av Far Cry 6. I hovedsak lærer han og pleier ungen å etterfølge ham i fremtiden. Spørsmålet er nå om Diego vil følge i hans fotspor? Det er det du må oppdage i denne kommende Far Cry 6 -serien.

Samtidig gjør spillet Anton til en av de mest spennende skurkene som finnes i dag. Primært fungerer han som en omsorgsfull far og en utspekulert og arrogant leder. På toppen av det gir han ned vridde, støtende og brutale leksjoner til sin kjærlige sønn.

Spill som en revolusjonær jagerfly, Dani Rojas

I denne spillserien kan du velge om du vil spille som mann eller kvinne. Avhengig av ditt kjønn, vil Dani bli fullstendig stemt og fanget opptreden. Dani Rojas passer kravene til en karakter født og oppvokst på øya Yara. Karakteren er lokal og ser på seg selv som en del av revolusjonen. Noen som kan bli feid opp i Liberty -bevegelsen for å ta ned den grusomme diktaturregjeringen. Så du tar rollen som Dani Rojas, geriljasoldat som kjemper for Yaras frihet fra diktatoren. Det endelige målet er også å prøve å gjenopplive nasjonen tilbake til sin opprinnelige herlighet.

Nye Amigos for leie

Det er et av de mest kjente og vellykkede elementene i Far Cry 5 og kommer tilbake med stil. Lei soldater for å patruljere og kjempe hardt med deg mot den grusomme ledelsen. I denne serien vil pistolene til leie bli kalt Amigos for Hire.
Samarbeid med kunstige intelligensagenter for å hjelpe deg i kampene. Du finner en bedårende wienerhund som heter Chorizo ​​som en av de mest fremtredende amigos og en utmattet eks-KGB-spion. Derfor kan du alltid ringe inn en sikkerhetskopi til oppdragene dine.

Vertikalitetens verden

For første gang i se