Kjøp Netflix gavekort, Netflix Kreditt i prissammenligning

Skroll nedover nå for å sammenligne priser og kjøpe et billig gavekort til Netflix ! Etter kjøpet er gjennomført vil du ved hjelp av Netflix-gavekortet kunne motta den digitale gavekortkoden til kontoen din umiddelbart.

Gjeldende laveste pris for en Netflix-nøkkel I Norge er Kr 33.81

Kjøp et Netflix-gavekort

Vil du gi Netflix til deg selv eller noen andre? Med et Netflix-gavekort kan du enkelt fornye eller aktivere et abonnement uten kredittkort. Våre leverandører er alle offisielle Netflix-partnere, så du kan være 100 % sikker på at du vil motta en fungerende Netflix-kode fra oss.

Hva er et Netflix-gavekort?

Med Netflix-gavekortet kan du enkelt kjøpe og fylle på Netflix-kreditt. Du kan bruke denne kreditten for et eksisterende Netflix-abonnement, men du kan også bruke den til å starte et nytt Netflix-abonnement. Bruk Netflix-gavekortet til deg selv eller gjør noen andre en tjeneste. Du kan velge mellom Netflix-gavekortet på 25 euro og 50 euro og det er et variabelt Netflix forhåndsbetalt kort hvor du kan velge et beløp mellom 25 og 150 euro.

Hva kan jeg gjøre med et Netflix-gavekort?

En av fordelene med å bruke Netflix-gavekortet er at du har kontroll over utgiftene dine. Du er ikke bundet til noen månedlige avgifter og kan bruke Netflix uten abonnement. Du trenger ikke kredittkort og kostnadene trekkes automatisk fra gavekortsaldoen din.

Hvor lenge er Netflix-abonnementet mitt gyldig?

Varigheten på Netflix-abonnementet ditt avhenger av Netflix-gavekortet du velger. Så snart kreditten din nesten er oppbrukt, vil du motta et signal fra Netflix. Hvis du vil fortsette å se Netflix, kan du enkelt ordne en utvidelse ved å kjøpe et nytt gavekort. Er du kvalifisert for en gratis prøveperiode? Da får du en måned i tillegg til Netflix-kreditten din og kan se Netflix gratis i én måned.

Hvordan kan jeg se Netflix?

Netflix er en verdensomspennende strømmetjeneste som lar deg se filmer, serier og dokumentarer når som helst og hvor som helst. Du kan se Netflix på smart-TV-en din, men også på smarttelefonen, nettbrettet, bærbar PC, PC og spillkonsoll som PlayStation eller Xbox.

Hvordan får jeg Netflix-kortet mitt?

Etter å ha bestilt Netflix-kupongen vil du umiddelbart motta en unik Netflix-kode på skjermen og på e-post. Deretter kan du enkelt løse inn Netflix-koden din. Netflix-kort har ingen utløpsdato og utløper derfor ikke.

Hvordan løser jeg inn Netflix-gavekortet mitt?
Slik aktiverer du et Netflix-gavekort:

Gå til netflix.com/redeem og skriv inn Netflix-koden.